Skip to content

Voetverzorging met producten van HFL Laboratories

Wij gebruiken al een tijdje producten van HFL Laboratories. De koude dagen komen er weer aan, tijd om de huid en nagels van uw voeten goed te verzorgen met deze mooie producten. We zetten er een paar voor u in het zonnetje:

[symple_spacing size=”10″]

Dadi’ Oil en Solution Spray (de gouden combinatie)

Heeft u last van kalk/schimmelnagels? U kunt kalk/schimmelnagels behandelen met Solution Spray in combinatie met Dadi’ Oil, de resultaten zijn zeer fraai! Solution Spray is hét product voor de cosmetische verzorging van kalk/schimmelnagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid, bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus erg rood en gevoelig is geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen.

Heeft u ernstige last van kalk/schimmelnagels? Wij kunnen kalk/schimmelnagels ook behandelen met laser. Wij werken hierin samen met Digo medisch pedicure. Lees hier meer over laseren van schimmel/kalknagels. Zijn uw nagels niet meer te herstellen? U kunt dan een nagelcorrectie met zuurstofdoorlatende gel overwegen. Meer informatie over deze behandeling leest u hier.

[symple_spacing size=”10″]

Roselan Balm en Dermoleen crème

Last van droge voeten? Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht. Dit product is dus uitstekend te gebruiken bij gesprongen huid en maakt de ruwe huid weer zacht en glad.

[symple_spacing size=”10″]

Heeft u een droge, ruwe of schrale gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen crème. Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve verzorging voor de droge huid. Tevens wordt de crème vaak als bodylotion gebruikt. De Dermoleen crème behoudt een goede ph waarde, is vochtregulerend en draagt bij aan de bescherming en hydratatie van de droge huid. Door gebruik te maken van de lichaamseigen stof Ureum wordt er een optimale hydratatie behaalt. Deze stof is herkenbaar voor de huid.

[symple_spacing size=”10″]

Uiteraard is dit maar een selectie van de producten die wij gebruiken en aanbevelen. HFL Laboratories heeft nog veel meer mooie producten voor de verzorging van uw voeten, lees er hier meer over.

 

 

Deel dit bericht: