Close
Book Your Reservation

Uw adres voor medisch pedicure, (sport) pedicure in Den Haag

Bel: +31 6 81 23 99 63

Nieuwe voet-verwenproducten van LCN!

By in Nieuws & Acties with 1 Comment

Wij gebruiken al een tijdje producten van LCN. De lente is gearriveerd, en LCN heeft een aantal mooie nieuwe producten voor u thuis. Verwen uzelf met deze mooie nieuwe producten. We zetten er een paar voor u in het zonnetje:


Citrus Fresh Up Spray

HCL citrus-fresh-up-beenspray-110ml

Verfrissende beenspray met verzorgende en voedende werking. Plantaardige oliën verzorgen de huid met een hoog aandeel aan Linolzuur. Tevens verstevigt rode Kastanje-extract het bindweefsel van de huid.


Citrus Foot Cream

LCN Citrus Foot Cream

De verfrissende Citrus voetencrème verzorgt en revitaliseert met uitgelezen bestanddelen, rijk aan werkzame stoffen. Citroengras- en citrusolie geven deze voetencrème een bijzonder aangenaam tintje. Avocado-olie en dexpanthenol maken de huid soepel en zacht.


Citrus Foot Bath Crystals

LCN Citrus Foot Bath Crystals

Voetbadzout met zeezout, citroengras en limoen. Werkt deodoriserend en revitaliserend


Foot Bath

LCN Foot BathVoetbad met verfrissende, deodoriserende, reinigende en voedende eigenschappen ter voorbereiding van een pedicure. Het AM-additief perfectioneert de hygiënische voetverzorging. De huid voelt daarna fris, schoon en verzorgd aan. Het product is veganistisch.


Chapped Skin Balm (klovenzalf)

LCN Chapped Skin Balm

Dit is een speciale crème voor ruwe, droge en gekloofde huid. Het maakt de huid soepel en voorkomt eeltvorming aan de hielen. Bevat Kamille-extracten en Vitamine B. Dagelijks plaatselijk aanbrengen.

Share This
About The Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *