Close
Book Your Reservation

Uw adres voor medisch pedicure, (sport) pedicure in Den Haag

Bel: +31 6 81 23 99 63

Over ons

José Lauwers

eigenaar, pedicure & Paramedisch Chiropodist

José Lauwers is gestart als pedicure en heeft zichzelf in de loop der jaren gespecialiseerd in medisch (sport) pedicure. De pedicureopleidingen heeft ze met goed gevolg afgerond bij opleidingsinstituut Dangremond te Scheveningen. José is aangesloten bij STIPEZO.

In 2013 hebben José Lauwers & Diana Wierts van Digo Medisch Pedicure besloten om een maatschap aan te gaan, zodat er een breder pakket aan behandelingen aangeboden kon worden. De kwaliteit staat hoog in het vaandel en regelmatig vinden er bijscholingen plaats om de beste kwaliteit te blijven garanderen.

José is een vakvrouw en werkt samen met andere disciplines en conform vastgestelde richtlijnen.


Diana Wierts

medisch pedicure

Diana Wierts is eveneens een vakbekwame, gediplomeerde medisch pedicure en nagelstyliste. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van problematische schimmelnagels. Er wordt gewerkt met de revolutionaire laser FOX III. Zij heeft zich ook toegelegd op diverse ontspanningmassages.

Diana heeft haar opleidingen met goed gevolg afgerond bij Havenco Opleidingsinstituut te 
’s-Hertogenbosch en bij Instituut Dangremond te Scheveningen.

Diana en José verstaan hun vak uitstekend en worden gedreven door passie. Ze beheersen de juiste technieken en beschikken over de beste materialen. Ze zijn op de hoogte van de verschillende contra-indicaties.

Voor meer informatie over het laseren van schimmelnagels, zie website: Digo Medisch Pedicure