Skip to content

Over ons

Onze praktijk

Sinds 2016 hebben (sport) medisch pedicure José Lauwers en pedicure Diana Wierts hun krachten gebundeld in één pand aan de Laan van Meerdervoort 443 in Den Haag. Inmiddels zijn er nog twee pedicures bijgekomen en zijn we onderdeel van Centrum Medisch Pedicure Den Haag.

Het Centrum Medisch Pedicure is centraal gelegen in Den Haag, tram 3 stopt voor de deur. Tram 12 is op 5 minuten loopafstand.

Wij staan ingeschreven bij het RPV met nr P20211369A. Wij voldoen aan alle eisen die de verzekering stelt. Ook de rekeningen zijn voldoende gespecificeerd. Wij zijn geaccrediteerd bij STIPEZO, bekijk hier ons certificaat. Wij werken ook volgens de richtlijnen van de H.A.M. code.

Wij vinden kwaliteit, vriendelijkheid, betrokkenheid en persoonlijke aandacht belangrijk!

Nu online een afspraak maken bij José Lauwers... bekijk de beschikbaarheid in de agenda!
José Lauwers Lauwers medisch sport pedicure Den Haag

José Lauwers

Mijn naam is José Lauwers en ben sinds 2012 medisch pedicure met extra specialisatie Medisch pedicure sport.

Ik ben aangesloten bij de Branche organisatie Stipezo. Bij mij staat een goede investering om met de beste apparatuur de beste voetzorg te leveren op de eerste plaats. Daarnaast doe ik aan bijscholing om optimaal te blijven ontwikkelen. Buiten de medische zorg en de sportzorg bent u ook welkom voor een cosmetische voetbehandeling en/of verzorging.

Ik heb als specialisatie medisch-, sport-, oncologisch en cosmetisch pedicure.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en vier kleinkinderen.

Diana Wiertz

Met ruim 15 jaar ervaring is Diana in staat om de cliënt uitstekende voetzorg te geven, met een persoonlijke benadering. Diana vindt het belangrijk om de cliënten op hun gemak te stellen. Daarbij geeft Diana graag een volledige uitleg over de behandeling.

Als Medisch pedicure en Medisch pedicure sport volgt Diana de laatste ontwikkelingen en alle benodigde nascholing. Diana werkt volgens de code voor voetverzorgers en met de nieuwste technieken kan zij de meest voorkomende voetklachten behandelen.

Diana heeft als specialisatie schimmelnagels.

Diana is getrouwd en moeder van 3 stoere jongens. Naast haar werk als medisch pedicure, besteedt zij haar tijd graag met hardlopen, koken, bakken en is holistisch therapeut in opleiding.

Diana Wiertz Lauwers medisch sport pedicure Den Haag