Skip to content

Behandelingen

Wij zijn (sport) medisch pedicure.

We werken samen met podotherapeuten, diabetesverpleegkundigen, huisartsen en andere disciplines. We zijn in het bezit van de beste apparatuur, en aangesloten bij STIPEZO, de beroepsvereniging voor de professionals in de voetzorg, ons registratienummer is: P20211369A. Wij zijn als medisch pedicure sport geregistreerd in de branche organisatie http://scas.nl  en bij http://sportzorg.nl sport

We blijven up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en kunnen zodoende de beste kwaliteit blijven garanderen.

*klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Overzicht behandelingen

reguliere voetbehandeling

Reguliere voetverzorging

Staat u er weleens bij stil dat uw voeten gedurende de dag behoorlijk wat te verduren krijgen? Ze dragen u overal naar toe. Als u aan het werk bent, het huishouden doet, gaat shoppen of sporten.

Bij de reguliere pedicure behandeling worden de voeten verzorgd met professionele apparatuur. De nagels worden geknipt, het eelt en eventuele likdoorns worden verwijderd. De ingroeiende en/of verdikte nagels worden behandeld en de nagelomgeving wordt goed verzorgd.

Diabetes voet- Jose Lauwers

Diabeet, Reuma, Risicovoet

Voor diabetes en reumapatiënten is een normale pedicurebehandeling vaak niet voldoende. Deze voeten hebben een speciale behandeling nodig. Bij diabetespatiënten is de bloedsomloop in de voeten en benen vaak verminderd.

Een diabetespatiënt is gevoeliger voor schimmelinfecties van de huid en de nagels. Vanwege de verhoogde gevoeligheid van de reumatische en diabetesvoet moet de behandeling met uiterste zorg en vakkundigheid gebeuren.

nagelcorrectie

Teennagelreparatie of correctie

Wanneer men kampt met nagelaandoeningen stopt men de tenen het liefst ver weg in gesloten winterschoenen. Heeft u hier al tijden last van en bent u het nu zat? Een bezoek aan de pedicure is de eerste stap om van uw probleem af te komen.

Een nagel die is losgelaten van het nagelbed is extra vatbaar voor schimmels en infecties. Een reparatie met gel kan de oplossing zijn. Een bezoek aan de pedicure is de eerste stap. Zo loopt u volgende keer weer met open schoenen in de zomer!

Orthese

Een orthese gebruikt men om pijnpunten te ontlasten. Een orthese wordt gemaakt van siliconen, een glad en zacht materiaal wat prettig aanvoelt aan de toch al zere voet.

Verder kan de orthese gebruikt worden bij: een likdoorn, op, onder óf tussen de tenen, drukontlasting van hamer- of klauwtenen en ter bescherming van de knok van de grote teen. Zodra u bij ons in de salon komt vertellen wij u graag over deze techniek.

Ingegroeide teennagel José Lauwers medisch pedicure Den Haag

Ingegroeide Teennagels

Om uw voeten in top conditie te houden kunnen wij u helpen om een ingegroeide teennagel te voorkomen. Wij hebben een ingegroeide teennagel zo verholpen.

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende behandelingen voor een ingegroeide teennagel, waaronder de nagelbeugel. Een nagelbeugel helpt de groei van de nagel te reguleren en helpt de druk te verminderen. U heeft snel weer een gezonde nagel.

Schimmelnagel laseren- Jose Lauwers

Schimmelnagels Laseren

Tobt u al tijden met een problematische schimmelnagel maar weet u niet meer wat te doen? U heeft misschien al diverse pogingen ondernomen om de schimmelnagel te behandelen maar tot uw spijt heeft niets effect gehad.

Wij staan graag voor u klaar om u van uw schimmelnagel af te helpen. Wij werken met de Laser FOX III. Na de behandelingen heeft de nagel gemiddeld negen tot twaalf maanden nodig om uit te groeien tot een gezonde teennagel.

Vergoedingen

De vergoeding voor pedicure uit de basisverzekering geldt alléén voor patiënten met diabetes. De aanvullende zorgverzekering is ook geschikt voor mensen met klachten aan de voeten vanwege andere aandoeningen.
Wil je weten of je voor vergoeding in aanmerking komt?