Janneke Gilden Filler Cottage

Op 1 november van 15.00 uur tot 18.00 uur was de informatie-avond met Janneke Gilden van ‘Filler Cottage‘. Heb je deze avond gemist? Geen nood, de informatie hieronder wordt regelmatig ge-update en blijft beschikbaar…

Data Janneke Gilden in de salon (spreekuur):

dinsdag 12 november

dinsdag 17 december

dinsdag 14 januari

dinsdag 11 februari

 Duur diverse consulten:

[table “15” not found /]

[symple_divider style=”dashed” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Janneke Gilden Filler Cottage

Janneke Gilden

Cosmetisch arts

Janneke Gilden studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde in 2014 haar Artsexamen. Na haar afstuderen was ze vijf jaar werkzaam als arts-onderzoeker psychiatrie in het Erasmus MC. Uiteindelijk besloot ze haar hart te volgen en als cosmetisch arts aan de slag te gaan bij Filler Cottage.
Janneke vindt het belangrijk om cliënten op hun gemak te stellen, zodat zij goed kan achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Daarbij geeft zij graag een volledige uitleg over de behandeling en is zij eerlijk over het te behalen resultaat. Door minimale veranderingen accentueert zij de schoonheid van de client, waarbij een natuurlijke uitstraling gewaarborgd blijft. Zo weet zij zeker dat men vol zelfvertrouwen de kliniek weer verlaat.
Janneke is getrouwd en moeder van twee stoere jongens. Naast haar werk als cosmetisch arts, besteedt zij haar tijd graag aan lange wandelingen in de natuur, het uitproberen van nieuwe recepten en uitstapjes met haar gezin.
BIG-nummer: 89918360701

[symple_divider style=”dashed” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Tijdens deze middag/avond was er alle tijd om vragen te stellen over Botox (ook bij niet cosmetische toepassingen zoals overmatig transpireren, migraine en tandenknarsen/klemmen) en fillers.

Heb je deze informatie-avond gemist, maar wil je toch graag op een spreekuur komen? Meld je aan door een berichtje te sturen naar info@joselauwers.nl. Vermeldt in het bericht je naam en voor welk consult je eventueel geïnteresseerd bent en op welke datum (voor beschikbare data, kijk bovenaan het bericht)

Een prijslijst van de consulten die Janneke gaat aanbieden kan je hier alvast bekijken…
Via deze link kan je enkele voor- en nafoto’s bekijken…

 

 

José Lauwers

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *