Close
Book Your Reservation

Uw adres voor medisch pedicure, (sport) pedicure & permanente make-up in Den Haag

Bel: +31 6 81 23 99 63

Wenkbrauwen

wenkbrauwen permanente make-up

Het belangrijkste deel van het gelaat zijn de wenkbrauwen. De juiste wenkbrauwen laten uw ogen beter uitkomen en geven uw gezicht expressie.


Wenkbrauw-compilatie

Met permanente make-up kunt u uw wenkbrauwen een mooiere vorm geven. Soms zijn wenkbrauwen bijvoorbeeld te dun of niet goed geëpileerd. Met een potlood of wenkbrauwpoeder bent u dan wel even bezig om de schaarse groei of slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauw te verbeteren. Bovendien is het een tijdelijke oplossing.

Met permanente make-up bereikt u een langdurig resultaat. Het oogt natuurlijk en het bespaart u tijd met opmaken.

Hairstroke

Hairstroke, ook wel haartjestechniek genoemd, geeft het effect van fijne natuurlijke haartjes en is ideaal om te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauwen te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn is het mogelijk om met deze methode geheel nieuwe wenkbrauwen te maken.

Shadow

Bij shadow kunt u bijvoorbeeld denken aan het effect van poederige wenkbrauwen. Het is te vergelijken met het aanbrengen van een wenkbrauwpotlood of poeder. De shadowtechniek oogt zachter en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Een afspraak maken voor een permanente make-up behandeling? Dit kan NIET via ons online afsprakensysteem, maar alleen telefonisch of per email.