Close
Book Your Reservation

Uw adres voor medisch pedicure, (sport) pedicure in Den Haag

Bel: +31 6 81 23 99 63

Nagelcorrectie

Nagelcorrectie met zuurstof doorlatende gel voor schimmelnagels bestaat uit het zoveel mogelijk wegvrezen van de schimmelnagel en met speciale gel een nieuwe nagel op het nagelbed maken.

Op deze manier ziet de nagel er weer verzorgd uit. Dit blijft 6 tot 8 weken zitten. U kunt uw nagel met gel bijvijlen maar niet knippen. Met oog op de hygiëne krijgt u uw nagelvijl mee naar huis.

NAGELBEUGEL:

De nagelbeugel is bedoeld om ingroeiende teennagels te behandelen en te begeleiden tijdens het groeien. Een nagelbeugel wordt op maat gemaakt en verlicht direct de pijn. Na een periode wordt de beugel verwijderd en indien nodig opnieuw geplaatst tot de oorspronkelijke, juiste vorm van de nagel is verkregen.

Als teennagels ingroeiend zijn kan het plaatsen van een nagelbeugel vaak een definitieve oplossing bieden. De nagelbeugel wordt op maat gemaakt en op de nagel geplaatst en vastgezet om de nagel te dwingen rechter te groeien zonder dat hij weer in de huid groeit.

nagelbeugel

nagelbeugel

Eenmaal bevestigd groeit de nagelbeugel met de nagel mee en na verloop van tijd groeit hij eraf. Wel is regelmatige controle van uw nagelbeugel door ons noodzakelijk. In sommige gevallen is het noodzakelijk deze behandeling enige malen te herhalen omdat de nagel veel weerstand biedt.

Er zijn verschillende nagelbeugels op de markt. Wij bekijken ter plaatse welke nagelbeugel geschikt is voor de situatie.

Bekijk voor de actuele prijzen van het laten plaatsten van een nagelbeugel onze prijzenpagina.