Close
Book Your Reservation

Uw adres voor medisch pedicure, (sport) pedicure & permanente make-up in Den Haag

Bel: +31 6 81 23 99 63

Lippen

lippen_PMU_behandeling

Een mooi gevormde mond geeft harmonie in het gezicht. Voor mensen met te dunne, te lichte of asymmetrische lippen is permanente make-up een unieke kans.

lippen vóór PMU

lippen vóór PMU

lippen ná PMU

lippen ná PMU


Met het vorderen van de jaren verdwijnen de volle lippen van onze jeugd. Vooral de bovenlip wordt vaak dunner. Door het tekenen van de lippen met permanente make-up, kunnen de lippen in evenwicht worden gebracht. Dit oogt optisch beter.

Lipliner, lippen ingeschaduwd of full lips

Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen. Ook kunt u gehele lippen laten pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Het wordt u afgeraden twee weken voor de behandeling veelvuldig labello, lipglos en/of andere lipbalsems te gebruiken. Lipbalsems kunnen mogelijk de celdeling vertragen wat invloed kan hebben op het resultaat van permanente make-up.


Tijdens de PMU behandeling

Tijdens de PMU behandeling

Een PMU behandeling is niet geheel pijnloos

Een PMU behandeling is niet geheel pijnloos


Koortslip

Als u ooit een koortslip heeft gehad (al is het een aantal jaren geleden), is het belangrijk dit te melden als u een lipliner wilt laten zetten. Als u af en toe een koortslip heeft, is het zetten van een lipliner geen probleem. Het volgende is raadzaam: Een week voor de eerste behandeling starten met het innemen van L-Lysine, 600mg capsules (voorkeur merk AOV) en vitamine Ester-C plus, 1000mg. L-Lysine is een essentieel aminozuur dat de groei van het herpes simplex virus afremt. Neem de tabletten in op uw nuchtere maag, het liefst voor het ontbijt. Het wordt u afgeraden om bruistabletten te gebruiken. U start één week van tevoren met één tablet van ieder voedingssupplement.
De dag voor de behandeling tot en met vijf dagen na de behandeling: drie tabletten van ieder. Daarna één tablet van ieder tot en met de volgende behandeling. Dan herhaalt u het hiervoor beschrevene.
Bij een ernstige uitbraak van een koortslip mag u maximaal 5000mg van de L-Lysine en Ester-C PLUS per dag (verdeeld over de dag) innemen.

 

 

 

 

 

Een afspraak maken voor een permanente make-up behandeling? Dit kan NIET via ons online afsprakensysteem, maar alleen telefonisch of per email.