Close
Book Your Reservation

José Lauwers: Uw adres voor medische pigmentatie, (sport) pedicure & permanente make-up in Den Haag

Bel: +31 6 81 23 99 63

Nieuw in de praktijk, Pedisil

een oplossing voor veel voetproblemen

By in Nieuws & Acties with 0 Comments

Pedisil Hallux Valgus correctorDe Pedisil Teen Corrector corrigeert de afwijking van een Hallux Valgus. Gemaakt van zachte schokdempende Silica Gel en geeft ondersteuning en bescherming tijdens het lopen.
Tevens ook een bescherming voor ingroeiende teennagels.

 

 

Pedisil Gel Seperator

Trainen terwijl je ontspant. 

Pedisil Gel Separator voor vijf tenen met zorg en aandacht ontworpen door een professioneel orthopedisch team. Dit paradepaardje traint, beschermt, corrigeert en ontlast alle tenen tegelijk en lost daarmee al uw teenproblemen in één keer op. De Pedisil Gel Separator is schokdempend tijdens het lopen, ergonomisch uitgevoerd, voelt zijdezacht aan de voet en zit als gegoten.

 

Pedisil Gel VoorvoetkussenDe Pedisil Gel Voorvoetkussen is ergonomisch uitgevoerd en zit als gegoten om de voet. De fijne luchtdoorlatende textuur zorgt voor een schok dempend effect met als doel bescherming en biedt comfort tijdens het lopen. Ook perfect te dragen in schoenen met hoge hakken.

 

 

 

 

Pedisil Comfortabele gelkousDe Pedisil Comfortabele gelkous ter bescherming van bal van de voet en de hiel. Met antislipfunctie door de gellaag op de hiel. De kous sluit perfect om de voet en om de hiel en is zeer comfortabel. De kous is schokdempend en past perfect in iedere hakschoen en blijft onzichtbaar in de schoen. De perfecte oplossing.

Verkrijgbaar in 1 maat (36 tot 41). Kleur: huidkleur.

 

Share This
About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *