Close
Book Your Reservation

José Lauwers: Uw adres voor medische pigmentatie, (sport) pedicure & permanente make-up in Den Haag

Bel: +31 6 81 23 99 63

Medische pigmentatie

Tepel-en Tepelhofreconstructie, Schisis (Hazelip), Vitiligo, Alopecia, litteken, teennagelpigmentatie.

Na een operatie of ongeval kan het wenselijk zijn dat zichtbare gevolgen worden gecorrigeerd door middel van medische pigmentatie, dermopigmentatie of dermatografie genoemd.

Wanneer u door chemotherapie, alopecia of door teveel epileren, uw haar van de wenkbrauwen verliest, kunt u voor een behandeling wenkbrauwpigmentatie kiezen. Op die manier heeft u toch mooie wenkbrauwen. Dit geldt ook voor mannen.

Bent u geopereerd aan borstkanker of heeft u een borstcorrectie ondergaan? Dan bestaat de mogelijkheid dat de tepel en tepelhof 3-D wordt nagebootst. Voor mannen en vrouwen waarvan de tepelhof te bleek, te klein, asymmetrisch is of geen definitie heeft kan medische pigmentatie een mooie uitkomst zijn.

Schisis is een aangeboren afwijking aan de lipvorm, die kan worden gecamoufleerd bij voorkeur met een ‘full-lips’ behandeling. Hierbij zal de symmetrie worden hersteld en worden de lippen in het geheel voorzien van een natuurlijke of juist meer opvallende lipkleur.

Bij vitiligo verdwijnt het natuurlijke pigment uit de huid. Met de pigmentatiebehandeling kunnen nieuwe huidpigmenten worden aangebracht zodat dit minder opvalt. Voor een permanente make-up behandeling moet vitiligo tenminste 3 jaar stabiel zijn, om er zeker van te zijn dat het grensgebied zich niet uitbreidt.

Medische pigmentaties worden altijd in meerdere behandelingen verricht met een tussenperiode van 4 tot 6 weken. Er wordt per keer een deel van de kleuren ingebracht om zo, langzaam, tot een mooi en zo natuurlijk mogelijk resultaat te komen.

*klik hier voor onze algemene voorwaarden.


OVERZICHT BEHANDELINGEN:

 • Vitiligo

  Vitiligo en littekenpigmentatie

  Heeft u vitiligo of een storend litteken waar u van af wilt, dan kan pigmenteren uitkomst bieden.

  (meer…)

  • Tepelhofpigmentatie

   Tepelhof pigmentatie

   Tatoeage van de tepel en/of tepelhof. Deze methode maakt het mogelijk de kleur van tepel en tepelhof aan te passen, laat geen littekens na en kan zonder narcose worden uitgevoerd.

   (meer…)