Close
Book Your Reservation

Uw adres voor medisch pedicure, (sport) pedicure in Den Haag

Bel: +31 6 81 23 99 63

sportpedicure & medisch pedicure

sportvoet, diabetische voet, reumavoet, verwaarloosde voet, cosmetische voet

Wij zijn (sport) medisch pedicure.

We werken samen met podotherapeuten, diabetesverpleegkundigen, huisartsen en andere disciplines. We zijn in het bezit van de beste apparatuur, en aangesloten bij STIPEZO, de beroepsvereniging voor de professionals in de voetzorg, ons registratienummer is: P20211369A.

We blijven up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en kunnen zodoende de beste kwaliteit blijven garanderen.

*klik hier voor onze algemene voorwaarden.


OVERZICHT BEHANDELINGEN:

 • Medisch- en sportpedicure behandelingen | José Lauwers, uw adres voor uw (sport) medisch pedicurebehandeling, permanente make-up & medische pigmentatie. Laan van Meerdervoort 443, 2563 AS, Den Haag

  Medisch pedicure sport

  Veel sportblessures aan de onderste extremiteit
  Bijna 75% van alle sportblessures komen voor aan de benen en voeten. Een voetblessure komt in het bijzonder voor bij wandelaars, hardlopers, voetballers en beoefenaars van sporten die veel springen. (meer…)

  • pedicure_basisbehandeling

   Pedicure basisbehandeling

   Pedicure basisbehandeling bestaat uit een diagnose / behandelplan opstellen, desinfecteren van de voeten, nagels knippen, Eelt verwijderen, eventueel likdoorns/eeltpit of kloven verwijderen, mechanisch afwerken van eelt en het polijsten van de nagels en ter afsluiting een korte voetmassage met een heerlijk crème.

   • €6025 min
   • €9550 min
  • cosmetische voetbehandeling

   Cosmetische voetbehandeling

   Cosmetische voetbehandeling bestaat uit reinigen van de onderbenen en  voeten, voetenscrub, voetenmasker en ter afsluiting een korte  voet/onderbeenbeenmassage met een heerlijke vitaminebolletjes crème.

   • Nagelcorrectie

    Nagelcorrectie met zuurstof doorlatende gel voor schimmelnagels bestaat uit het zoveel mogelijk wegvrezen van de schimmelnagel en met speciale gel een nieuwe nagel op het nagelbed maken.

    (meer…)

    • French pedicure

     French pedicure behandeling bestaat uit reinigen en desinfecteren van de nagelomgeving, nagels knippen, opzetten van  gel  en op de uiteinde van de nagels een wit randje. De French pedicure blijft 6 tot 8 weken zitten. U kunt uw nagels bijvijlen (niet knippen). We werken met O.P.I. gelcolor.

     • Vilttherapie

      Vilttherapie wordt toegepast wanneer de huid tijdelijk moet worden ontlast.

      (meer…)


       

       

      BewarenBewaren

      BewarenBewaren

      BewarenBewaren

      BewarenBewaren