Sluit
Maak een reservering

José Lauwers, uw adres voor: medische pigmentatie, sport pedicure, pedicure voor mannen & vrouwen, en permanente make-up in Den Haag

Bel: +31 6 81 23 99 63

Medische pigmentatie

Tepel-en Tepelhofreconstructie, Schisis (Hazelip), Vitiligo, Alopecia, litteken, teennagelpigmentatie.

Na een operatie of ongeval kan het wenselijk zijn dat zichtbare gevolgen worden gecorrigeerd door middel van medische pigmentatie, dermopigmentatie of dermatografie genoemd.

Wanneer u door chemotherapie, alopecia of door teveel epileren, uw haar van de wenkbrauwen verliest, kunt u voor een behandeling wenkbrauwpigmentatie kiezen. Op die manier heeft u toch mooie wenkbrauwen. Dit geldt ook voor mannen.

Bent u geopereerd aan borstkanker of heeft u een borstcorrectie ondergaan? Dan bestaat de mogelijkheid dat de tepel en tepelhof 3-D wordt nagebootst. Voor mannen en vrouwen waarvan de tepelhof te bleek, te klein, asymmetrisch is of geen definitie heeft kan medische pigmentatie een mooie uitkomst zijn.

Schisis is een aangeboren afwijking aan de lipvorm, die kan worden gecamoufleerd bij voorkeur met een ‘full-lips’ behandeling. Hierbij zal de symmetrie worden hersteld en worden de lippen in het geheel voorzien van een natuurlijke of juist meer opvallende lipkleur.

Bij vitiligo verdwijnt het natuurlijke pigment uit de huid. Met de pigmentatiebehandeling kunnen nieuwe huidpigmenten worden aangebracht zodat dit minder opvalt. Voor een permanente make-up behandeling moet vitiligo tenminste 3 jaar stabiel zijn, om er zeker van te zijn dat het grensgebied zich niet uitbreidt.

Mist u een teennagel? Dan kunt voor een teennagelpigmentatie kiezen. Daarmee wordt 3-D een teennagel nagebootst.

Medische pigmentaties worden altijd in meerdere behandelingen verricht met een tussenperiode van 4 tot 6 weken. Er wordt per keer een deel van de kleuren ingebracht om zo, langzaam, tot een mooi en zo natuurlijk mogelijk resultaat te komen.

*klik hier voor onze algemene voorwaarden.


OVERZICHT BEHANDELINGEN:

 • teennagelpigmentatie

  Teennagelpigmentatie

  Met het pigmenteren van een teennagel wordt de suggestie gewekt dat er weer een nagel op de teen zit. Ideaal als u van de zomer open schoenen of slippers wilt dragen.

  (meer…)

  • Vitiligo

   Vitiligo en littekenpigmentatie

   Heeft u vitiligo of een storend litteken waar u van af wilt, dan kan pigmenteren uitkomst bieden.

   (meer…)

   • Tepelhofpigmentatie

    Tepelhof pigmentatie

    Tatoeage van de tepel en/of tepelhof. Deze methode maakt het mogelijk de kleur van tepel en tepelhof aan te passen, laat geen littekens na en kan zonder narcose worden uitgevoerd.

    (meer…)